Provinciaal congres Antwerpen

Planning

28/09/2017 08:45 — 28/09/2017 23:55

Beschrijving

We zijn voor ons jaarlijks provinciaal congres te gast in Lier onder het thema "Lokale besturen: schaapjes op het droge?". Hoe is het ondertussen na een gemeentelijke legislatuur onder de BBC met de lokale financiën gesteld? En wat komt er nog allemaal op ons af? We brengen je stuk voor stuk belangrijke inzichten en uitdagingen die hun nut zullen hebben bij de opmaak van een nieuwe omgevingsanalyse voor het MJP 20-25.

We zonderen ons hiervoor af in een oase van rust bij het Hof van Beatrijs (http://www.hofvanbeatrijs.be/). Na de middag verkennen we al golfend het prachtige stadscentrum en is het tijd voor 'Lierke Plezierke'.

Inschrijven doe je via ons online inschrijvingsformulier. Met uw login worden uw gegevens automatisch ingevuld, maar zonder login hebt u vanzelfsprekend ook toegang. Alles netjes invullen en de factuur wordt automatisch gegenereerd in pdf. De programmabrochure vind je hier.

Lier, ook genaamd 'de poort der Kempen', is helemaal niet ver weg en er is geen gebrek aan parking, maar misschien kan je toch proberen te carpoolen – meer ontspannen en een Bob kan soms luxe zijn.

Namens het congresteam,

Stefan Tack

 

Locatie

Nazaretdreef 99
2500 Lier
Belgiƫ Belgiƫ