Vorming voor nieuw verkozen raadsleden

Het Agentschap Binnenlands Bestuur organiseert samen met VVSG drie infoavonden voor startende mandatarissen. Deze infoavonden gaan eind dit jaar (november – december) door op een 20-tal locaties gespreid over Vlaanderen. Aan de beroepsfederaties wordt gevraagd om, elk binnen hun vakgebied en kennisdomein, lesgevers aan te reiken voor dit event.

Vlofin ondersteunt dit initiatief en hecht veel belang aan een goede samenwerking tussen een financieel directeur en de raadsleden. Vandaar deze warme oproep aan onze leden om mee te helpen aan het succes van de vorming voor nieuw verkozen raadsleden!

Praktische info:
ABB werkt de presentatie zelf uit en demonstreert deze op vrijdag 26 oktober in het Herman Teirlinckgebouw te Brussel. Op deze try-out worden alle lesgevers uitgenodigd zodat we met z’n allen de presentatie kunnen meemaken en waar gewenst bijsturen. De VVSG zal de sprekerslijst beheren. U kunt uw naam aan hen doorspelen via onze voorzitter van de werkgroep Vorming, Jan Decock: jan.decock@gavere.be.

Alvast hartelijk dank om deze oproep in overweging te willen nemen en hopelijk onze federatie te willen vertegenwoordigen!

Geplaatst door Stefan HIMPENS in Nieuws op 14-08-2018 om 10u05 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!