Ledenlijst financieel beheerders / beheer hier uw profiel

Voor het beheer van uw lidmaatschapsgegevens, inbrengen wijzigingen, ... kan u vanaf 29/1/2013 terecht op onderstaande link.  De toegang is beveiligd met een login en paswoord dat u per mail werd toegestuurd.
U kan er zelf uw gegevens raadplegen, wijzigen of gegevens van andere collega's raadplegen.  Het is belangrijk elke wijziging aldaar in te geven teneinde een correcte ledenadministratie te hebben die de basis vormt voor de elektronische verzending van nieuwsbrieven, fakturaties ( in pdf ) van lidgelden, opleidingen enz.
Bedoeling is onze ledenadministratie op deze wijze te professionaliseren, efficiënter te laten verlopen en een aantal processen geautomatiseerd te laten verlopen en hierbij is natuurlijk ook uw engagement vereist op uw gegevens up-to-date te houden. Let wel: uw login om de ledendatabase te consulteren staat los van uw login om het forum en het private luik van de website te consulteren.

Bij problemen kan u steeds terecht bij info@vlofin.be .

Wenst u meer uitleg ? Er werd reeds een presentatie gemaakt voor de Westvlaamse collegae met uitleg. Klik hier voor de presentatie


toegang :www.vlofin-events.be