Congres VLOFIN

Planning

24/05/2019 09:00 — 25/05/2019 15:00

Beschrijving

Congresteaser 1

https://www.youtube.com/watch?v=mks-P-GGzFo (met dank aan VisitGent).

Congresteaser 2

Digitaal leven en werken zit in een stroomversnelling.

Tijdens het congres in Gent gaan we op zoek naar een duurzame en haalbare werkwijze om de huidige digitale evolutie te benutten.

Wil je nu al een impressie over hoe je thuiswerken in de toekomst aangenamer kan maken ?

;-) Klik dan hier om een filmpje te bekijken

 

Uitnodiging

De digitale vernieuwing laat zich overal voelen als een echte omwenteling: zowel op het werk als in je vrije tijd. Dit gaat van het sturen van een mail of bericht via sociale media als WhatsApp, LinkedIn, Facebook, Instagram, … tot de ingebouwde artificiële intelligentie op je smartphone, tablet, laptop of nu ook huishoudtoestellen.

Soms brengt deze digitalisering ons een hele stap vooruit, soms ook net niet…

Vaker dan we denken, hebben we wel degelijk meerdere keuzes in welke mate we meegaan in het digitale doen en laten. Maar zijn de voor- en nadelen ons steeds voldoende duidelijk?

Wat vast staat, is dat digitalisering zich de komende jaren nog meer en prominenter zal manifesteren in ons dagelijks leven.

Aan ons dus om daar verstandig mee om te gaan!

Op het Vlofin congres geven we een extra dimensie aan dit onderwerp, gezien door de bril van duurzaamheid.

Hoe gaan we op een goeie manier om met digitalisering en met alle nieuwe tools en snufjes die er reeds zijn en dra aankomen?

Hoe kunnen we dit combineren met een aangename werk- en levenswijze zodat we de digitale omwenteling het hoofd kunnen bieden op een zelfzekere manier?

Op 24 mei worden we ondergedompeld in een (ver)nieuw(d)e way of work & life. Springbok zorgt voor de beweeg tussendoortjes. Laat je verrassen!

Tijdens het congres laten we ons inspireren door een brede waaier aan zorgvuldig geselecteerde prominente sprekers en organisaties die ons – figuurlijk maar ook letterlijk –op weg helpen om de digitale opportuniteiten duurzaam te benutten.

Kom jezelf versterken met hun verhelderende inzichten op ons Vlofin congres 2019 en verhoog je persoonlijke veerkracht om snel en bewust te schakelen in een veranderende omgeving!

Klik hier voor de uitnodiging en het programma van het Vlofin congres 2019 te Gent!

Actieve leden kunnen zich via deze link inschrijven.

Gepensioneerde leden kunnen zich via deze link inschrijven.

Met bijzondere dank aan:

Locatie


9000 Gent
Belgiƫ Belgiƫ