Eerste 'Filbert nieuwsbrief' van VLOFIN en EXCELLO.NET is een feit

De eerste Filbert nieuwsbrief is een feit! Op vrijdag 12 juni 2020 ontvingen alle leden van VLOFIN en EXCELLO.NET een exemplaar ervan in hun mailbox. Je kan hem ook hier nalezen.

Filbert Academy is geboren in ongunstige tijden, maar dit betekent niet dat ze geboren is onder een ongunstig gesternte. Het is het gezamenlijk geesteskind, dat VLOFIN en EXCELLO.NET bindt en sterker maakt. Het wordt dus belangrijk dat we ons kind regelmatig zullen opzoeken!

De Filbert nieuwsbrief wordt hierbij je maandelijks gids. Elke eerste van de maand vind je die in je mailbox (behalve in de vakantiemaanden). We kondigen er de eerstvolgende opleidingen aan, blikken eens terug… Het volledige programma is natuurlijk ook te vinden op de website www.exello.net/nl/filbert-academy, waar onze brochure terug te vinden is en waar je ook op een vlotte manier kan inschrijven. Zijn er bijkomende vragen, dan kan je terecht bij filbert@exello.net of bij ondergetekenden Jan Decock voor Vlofin of Kurt Parmentier voor Exello.net.

DE opleidingen die omwille van de coronadreiging en -maatregelen uitgesteld werden, zullen opnieuw ingepland worden. We houden je via de genoemde kanalen op de hoogte.

Eén opleiding kon voor de zomer alvast georganiseerd worden onder veilige omstandigheden. Je leest er meer over in de nieuwsbrief.

Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 12-06-2020 om 10u31 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!