Studiedag en algemene vergadering VLO 20 mei 2014

Als financieel beheerder leiden we het financiële departement om maximaal bij te dragen tot de realisatie van de organisatiedoelen en een effectief, efficiënt en zuinig bestuur. De VLO heeft over deze belangrijke taak en verantwoordelijkheid een toekomstvisie waarbij we vijf verschillende rollen opnemen, afhankelijk van het thema of dossier dat zich aandient. Vanuit de werkgroep Vorming hebben we het ambitieuze plan om rond deze vijf rollen een nieuw opleidingstraject te bouwen onder de naam ‘Turbo 2.0’. De aftrap van dit traject geven we alvast op de studiedag ‘Het rollenspel van de financieel beheerder’. Bovendien bestaat vzw VLO inmiddels 10 jaar. In ons eerste decennium veranderde naast de naam ook de inhoud van onze functie. De tijd is rijp voor een nieuw logo... Op de studiedag onthullen we meer! Ben je overigens ook benieuwd naar het huidige profiel van de Vlaamse financieel beheerder? Of naar het persoonlijk verslag van jouw individueel profiel in vergelijking met het gemiddelde profiel? Dan zijn er redenen te over om u in te schrijven voor en aanwezig te zijn op de editie 2014 van onze Vlaamse studiedag!

Geplaatst door CMS Administrator in Nieuws op 06-05-2014 om 01u05 onder Ongecategoriseerd

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!