De investeringsenveloppes ( deel 2 ) .... transparantie ...

We verwijzen naar onze vorige post ivm dit onderwerp.  ABB haalde die FAQ weg van haar website en plaatste 3 nieuwe FAQ's ivm dit onderwerp online op haar site. 

U vindt deze HIER

Er heerst heel wat ongenoegen over de zienswijze bij collegae en dan vooral ivm de transparantie die deze werkwijze zou moeten verantwoorden ...

Een regel die wat Vlofin betreft in vraag moet worden gesteld en die bij een evaluatie van BBC - wat ons wordt beloofd voor 2015 - zeker ter discussie moet worden gesteld want de transparantie wordt o.i. niet bevorderd door budgetwijzigingen voor te leggen aan de raad samen met een nieuw budget .... 

ABB verklaarde via mail aan Vlofin dat er dit jaar, d.w.z. bij budgetopmaak 2015, vanuit toezicht niet sanctionerend zal opgetreden worden tegen besturen die in die budgetopmaak ook gewijzigde investeringsenveloppen zouden opnemen en zich derhalve flexibel zal opstellen.

Geplaatst door in Nieuws op 20-10-2014 om 22u22 onder BBC

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!