VVSG-studiedag pensioenen

De pensioenfactuur van gemeenten, OCMW's en politiezones is de voorbije jaren fors gestegen, en dat wordt de komende periode niet anders. Intussen neemt de vergrijzing toe en broedt de federale regering op een aantal fundamentele aanpassingen van de pensioenwetgeving, ook voor de overheidspensioenen. Die komen deels overeen met de aanbevelingen van de 'Commissie Pensioenhervorming 2020-2040' in 2014, maar ook weer niet helemaal. Op een studiedag brengt de VVSG de verschillende evoluties in kaart en vertaalt die in relevante informatie voor lokale besturen. Lees het programma en schrijf u in.

Programma : HIER

Inschrijven ? : kan u HIER

Geplaatst door in Nieuws op 06-05-2015 om 08u52 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!