Vlofin-opleidingen excel voor financieel beheerders

De opleiding beslaat een volledige dag (van 9u tot 12u en van 13u tot 16u) waarin je wegwijs wordt gemaakt in de opmaak van grafieken en draaitabellen. Enige basis- en voorkennis van excel is dus wel vereist. We organiseren de opleiding in elke provincie met keuze uit 2 dagen (in sommige provincies op 2 plaatsen). Voor Vlaams-Brabant is dat slechts 1 locatie met 2 halve dagen (dus 2 verschillende groepen; groep 1 van 9u tot 12u en groep 2 van 13u tot 16u) die een terugkom-sessie zijn omdat de cursus reeds op provinciaal niveau werd georganiseerd. Achteraf kan ook voor de andere provincies een terugkomdag (halve dag) georganiseerd worden om de oefening die we zullen meegeven aan de cursisten met betrekking tot eigen data, gezamenlijk te verbeteren. De cursisten brengen hun eigen laptop mee. Enkel op de locatie Turnhout zijn er PC’s voorzien. Mogen wij ook vragen om zo veel mogelijk voor uw eigen provincie te kiezen.

De prijs voor deze studiedag bedraagt € 75.

Er zijn maximaal 10 deelnemers per groep toegelaten.

Locaties: Volledige dag (van 9u tot 16u)

ING Brugge 24/9
ING Kortrijk 30/9
ING Gent 9/9 en 25/9
ING Antwerpen 15/9
OCMW Turnhout 16/9
ING Hasselt 10/9 en 23/9

Halve dag per groep: terugkomdag (groep 1 van 9u tot 12u, groep 2 van 13u tot 16u) Raadzaal, gemeentehuis te Zaventem 22/9

Om in te schrijven klik hier.

Geplaatst door in Nieuws op 14-08-2015 om 14u25 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!