Standpunt Vlofin inzake de BBC-evaluatie

Reeds enige maanden is er een BBC-evaluatieoefening bezig vanuit ABB waarbij diverse actoren zoals kabinet, de softwarehuizen, VVSG, ECG, VVOS, VVP en ook Vlofin betrokken zijn. Om deze evaluatuie te doen werd er vanuit ABB na terugkoppeling met de diverse actoren een vragenlijst gelanceerd waarop elkeen zijn antwoorden kon formuleren.  Vlofin bevroeg zijn leden en werkte ook met een werkgroep om tot een gedragen standpunt en evaluatie te komen.  Het resultaat en dus standpunt van Vlofin vinden jullie HIER.

Zoals u zal zien werd het een grondige oefening.
Onze visie werd overgemaakt aan ABB.

Wordt uiteraard vervolgd.

Geplaatst door in Nieuws op 26-09-2015 om 23u08 onder BBC

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!