Studienamiddag over de financiële verslaggeving van lokale besturen

IBR-ICCI organiseren op donderdag 17 maart 2016 in het auditorium van de Nationale Bank van België een studienamiddag over de financiële verslaggeving van lokale besturen en best practices ter zake. Twee grote onderwerpen komen hierbij aan bod: Enerzijds de uitdagingen bij de financiële rapportering van lokale besturen, en anderzijds het versterken van de kwaliteit van die financiële informatie. Bedrijfsrevisoren kunnen lokale besturen hierbij ten dienste zijn. Tijdens de studienamiddag zal er simultane vertaling beschikbaar zijn. Programma : http://revisorevents.be/

Geplaatst door in Nieuws op 18-02-2016 om 17u46 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!