Vacature : financieel adviseur campus Vesta

Campus Vesta is het provinciale opleidingscentrum voor brandweer, dringende geneeskundige hulpverlening, rampenmanagement en politie. Door de opleidingen van de verschillende hulpdiensten samen te brengen, wil het Antwerpse provinciebestuur samenwerking en multidisciplinaire oefeningen stimuleren. Campus Vesta is gevestigd in Ranst op een terrein van 37 ha. Meer dan 60 vaste medewerkers en 700 externe lesgevers bouwen de campus mee uit tot een internationaal gerenommeerd kenniscentrum op het vlak van veiligheid en preventie. Ook bedrijven en verenigingen zijn welkom voor kwalitatieve veiligheidstrainingen. Voor de vormgeving en uitvoering van het financieel beleid, gaan ze over tot de aanwerving van een (m/v ) financieel adviseur.

Meer info daarover vinden jullie HIER 

Geplaatst door in Nieuws op 01-09-2016 om 11u53 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!