De Belfius studie over de financiële situatie van de Vlaamse lokale besturen

Belfius publiceerde vandaag zijn gedetailleerde analyse van de financiën van de lokale besturen in België. In de cijfers komen niet alleen de gemeenten aan bod, maar ook de provincies, de OCMW’s en de politiezones. Belfius zorgt ook voor een primeur met de eerste cijfers over de sinds 2015 opgerichte hulpverleningszones (brandweer). Vanaf dit jaar bestaat deze studie uit drie afzonderlijke publicaties om naast de nationale trends ook dieper in te gaan op de specifieke regionale evoluties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Deze drie publicaties zijn beschikbaar in PDF-formaat op www.belfius.be/onzestudies

 

Geplaatst door in Nieuws op 19-09-2016 om 21u47 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!