Studievoormiddag Gemeenterecht 2.0

Op 07/02/2017 organiseert die Keure opleidingen een lanceringsevent naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwste titel ‘Gemeentesecretaris, financieel beheerder en managementteam’ over het statuut, de taken en bevoegdheden van de gemeentesecretaris en de financieel beheerder. Hiervoor is een selectie gemaakt in de interessantste en meest actuele thema’s gebracht door eminente sprekers vanuit diverse invalshoeken om een perfect evenwicht te bieden tussen theorie en praktijk. Op het programma staan volgende thema’s :
•         Actualia gemeenterecht
•         Beheerscontrole
•         De taken en de bevoegdheden van de financieel beheerder in de praktijk
 
Onmisbaar voor financieel beheerders en de leden van het managementteam van alle lokale besturen!
 
Meer info over deze opleiding vindt u hier

Geplaatst door in Nieuws op 25-01-2017 om 17u34 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!