Vacature : financieel beheerder Vosselaar

De gemeente Vosselaar heeft een vacature voor een financieel beheerder in statutair dienstverband met voltijdse dienstprestaties (m/v). De voorwaarden en de volledige functiebeschrijving voor deze vacature kan u terugvinden op www.vosselaar.be of opvragen bij de personeelsdienst. De kandidaatstellingen moeten uiterlijk op vrijdag 7 april 2017 worden verzonden aan het Gemeentebestuur Vosselaar, Cingel 7 te 2350 Vosselaar. De schriftelijke proef vindt plaats op woensdag 19 april 2017 van 18.30 tot 22.00 uur en de mondelinge proef op woensdag 26 april 2017 vanaf 13.00 uur. Op vrijdag 28 april 2017 vindt voor de eerst gerangschikte kandidaat een psychotechnische proef plaats in verband met de managements- en leiderschapscapaciteiten en persoonlijkheidstests. Alle geslaagde kandidaten die niet worden benoemd, worden opgenomen in een wervingsreserve voor een periode van drie jaar. Voor meer informatie kan u terecht bij de personeelsdienst - tel. 014-60 08 38 - e-mail: walter.diels@vosselaar.be

Functiebeschrijving en voorwaarden 

Geplaatst door in Nieuws op 13-03-2017 om 22u08 onder pers en partners

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!