Webinar GD&A: Autonome gemeentebedrijven en winstoogmerk

Gratis GD&A Webinar 24/03 om 14u: Autonome gemeentebedrijven en winstoogmerk

Join us for a webinar on Mar 24, 2020 at 2:00 PM CET.

Register now!

Ook GD&A Advocaten wil in deze moeilijke tijden graag haar steentje bijdragen en nodigt de medewerkers van lokale besturen uit op enkele gratis webinars. Heel wat medewerkers van lokale besturen moeten deze dagen immers thuiswerken. Daarom is dit een mooie gelegenheid om wat extra kennis op te doen of om je kennis op te frissen. Dit eerste webinar is vooral fiscaal geïnspireerd. We bespreken voor welke activiteiten het btw-statuut van een AGB verschilt van het statuut van de gemeente. Ook gaan we na welke regels de fiscus oplegt aan AGB's die actief zijn in de vrijetijdssector. Spreker is Mr. Steven Michiels. Dit webinar is exclusief voorbehouden aan medewerkers van lokale besturen en gemeentelijke mandatarissen.

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.

View System Requirements

 

Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 20-03-2020 om 17u55 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!