Filbert Academy

Met enige trots stellen we jullie het Filbert programma 2020 – 2021 voor. Dit programma “op maat van decretale graden” loopt van juni 2020 tot en met het voorjaar van 2021.

 

De Filbert Academy is een kind van Exello.net en Vlofin. Het vormingsaanbod richt zich specifiek op onze beide leden waarbij we de juiste opleidingen wensen aan te bieden om tegemoet te komen aan de verwachtingen die aan lokale topambtenaren gesteld worden. Deze vorming is aanvullend op de vormingsinitiatieven die Vlofin reeds onderneemt, zoals onder meer de Turbo-opleiding, de Vlofin infosessies en andere vormingsinitiatieven. Deze initiatieven blijft onze werkgroep Vorming voor onze federatie uiteraard organiseren.

 

 

Wij willen je echter motiveren en inspireren om levenslang bij te leren. Via het Filbertprogramma kunnen we rond zelf gekozen thema’s samen met (adjunct-)algemeen directeurs nieuwe kennis verwerven, onze vaardigheden bijspijkeren, breder netwerken en tegelijk kwalitatieve vorming volgen.

 

Met academische specialisten en de gouden partners van Exello.net hebben we een eerste gevarieerd programma samengesteld, exclusief voor algemeen directeurs, financieel directeurs, adjunct-algemeen directeurs en adjunct-financieel directeurs.

 

Je kan de brochure hier inkijken. Blader dus rustig eens door de digitale brochure en boek een opleiding om je verder te verdiepen.

Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 20-05-2020 om 16u26 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!