BBC evaluatie door ABB

Op vraag van de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers evalueert het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) de leesbaarheid en de bruikbaarheid van de BBC-beleidsrapporten (meerjarenplan en aanpassing meerjarenplan). ABB analyseert de informatiebehoeften van de gemeenteraadsleden en doet daarvoor beroep op het adviesbureau TriFinance Public Sector. 

Met een enquête toetste TriFinance in december '21 ook bij de leden van VLOFIN of de documenten de juiste informatie bevatten, wat de rapportering nog leesbaarder en bruikbaarder kan maken enz.

Onze inbreng is van groot belang om zicht te krijgen op mogelijke verbeterpunten. Neem dus zeker deel aan de bevraging en deel jouw ervaringen met de recente aanpassing van de meerjarenplanning en de andere BBC-beleidsrapporten. Je kan ook aangeven wat anders en beter kan.

ABB zal i.s.m. vlofin binnenkort nog een nieuwe consultatieronde organiseren, specifiek gericht op de financieel directeurs.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 28-01-2022 om 16u16 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!