Enquête Vlofin vzw

Zoals jullie weten is ons ledenonderzoek momenteel aan de gang. Dit ledenoderzoek is voor de toekomstige werking en positionering van Vlofin erg belangrijk. Het zal ons de nodige inzichten aanleveren over hoe jullie denken over Vlofin vzw, en vooral wat jullie van onze werking verwachten. We zijn heel tevreden dat reeds 44% van de leden deelnam, waarvoor oprechte dank. Niettemin ligt onze lat hoger. We willen heel graag minstens een responsgraad van 65% behalen. Volgende week zal het bureau dat ons begeleidt (Public Minds) nog een laatste herinnering uitsturen. Mogen we jullie vragen om deel te nemen alstublieft? Ook uw mening en advies is essentieel en doet er wel degelijk toe. Dank dus om even de tijd vrij te maken om deel te nemen, het duurt maximaal 10 minuten.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 24-02-2022 om 21u56 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!