Dankwoord

Herwig Hoskens

Collega’s,

Ik heb 8 mooie jaren beleefd als voorzitter van Vlofin.

De meest intense periode van mijn voorzitterschap was 2016-2017 bij de onderhandelingen van het decreet lokaal bestuur op het kabinet van minister Homans. Deze wekelijkse vergaderingen werden telkens voorbereid door een goede samenwerking tussen ECG, VVOS en Vlofin.

Het resultaat dat we hebben bekomen verdiende misschien niet altijd een schoonheidsprijs, maar globaal genomen mogen we echter zeker tevreden zijn, alhoewel we zeer goed beseffen dat de integratie van het OCMW in de gemeente voor bepaalde collega’s een grote persoonlijke impact heeft gehad.

Ondertussen werd de samenwerking tussen Exello.net (het samengaan van ECG en VVOS) en Vlofin steeds intenser. De voorzitter en ondervoorzitter van Exello.net spreken nu nog altijd vol trots en bewondering over het feit dat zij tijdens ons Vlaams congres van mei 2017 in Genk een spontaan applaus kregen bij hun aankomst.

Daarnaast heeft de BBC zijn intrede gemaakt. Ook hier zien we een positieve evolutie naar een meer werkbaar en flexibel beleidsinstrument. Nu nog de software.

En dan was er maart 2020 waarbij plots de wereld stopte met draaien. De corona-pandemie was een zeer uitdagende periode voor ons allemaal.

Ik ben vooral trots dat Vlofin alle stormen heeft doorstaan en er sterker dan ooit staat om onze leden te ondersteunen. We geven het nieuwe bestuur met onze nieuwe voorzitter een mooi cadeau met onze ledenbevraging waarmee zij aan de slag kunnen.  Ik wens Tom samen met de voltallige nieuwe ploeg dan ook veel succes.

Nu kan ik met een gerust gemoed binnen een paar dagen mijn 55ste verjaardag vieren. Het was een eer om jullie voorzitter te mogen zijn. Bedankt allemaal voor jullie vertrouwen en het ga jullie goed.

Herwig Hoskens

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 11-05-2022 om 11u31 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!