Videoreeks aan de slag met de BBC beleidsdocumenten

Om alle koudwatervrees weg te nemen bij gemeenteraadsleden heeft ABB een videoreeks gepubliceerd om met de BBC-beleidsrapporten (meerjarenplan, aanpassing meerjarenplan en jaarrekening) aan de slag te gaan.

Een meerjarenplan(aanpassing) of een jaarrekening voor raadsleden komt vaak technisch, zwaar en overweldigend over. Om die drempel te verlagen – en omdat het belangrijk is dat gemeenteraadsleden met beleidsrapporten aan de slag gaan – hebben ze een aantal korte videoclips laten maken. In elke clip wordt een specifiek rapport toegelicht en vertelt men hoe gemeenteraadsleden die kunnen inzetten in hun dagelijkse politieke opdracht.

Alle clips staan op YouTube en op de website Lokaal Bestuur van ABB. De raadsleden werden daarover individueel en rechtstreeks aangeschreven. Dat kan mogelijk ook leiden tot meer vragen voor jullie. Nu de jaarrekeningen overal worden goedgekeurd kunnen de filmpjes dus zeker van pas komen!

Naar de videoclips op YouTube
Naar de webpagina over BBC

Voor verdere vragen over BBC kan men ook steeds terecht op bbcgop@vlaanderen.be

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 28-05-2022 om 21u56 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!