BBC forum Agentschap Binnenlands Bestuur

Op 23 juni 2022 vond opnieuw een BBC-forum van ABB, waarin Vlofin is vertegenwoordigd plaats. Het was een zeer interessante meeting waarin de conclusies van de enquête m.b.t. evaluatie BBC werden besproken.  ABB deed op basis van deze conclusies ook al enkele voorstellen voor de nieuwe regelgeving (MJP2026-2031). ABB zal hiervoor in de periode juli t.e.m. september een 3 tal focusgroepen organiseren waaraan in totaal een 20 à 25 collega’s kunnen deelnemen. Tijdens de focusgroepen worden de voorstelen tot wijziging afgetoetst met het werkveld. De focusgroepen worden fysiek georganiseerd in Brussel met zowel een delegatie van algemeen directeurs als financieel directeurs.  Heb je interesse om deel te nemen aan dergelijke focusgroep? Laat ons dit zo snel mogelijk weten via info@vlofin.be

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 15-07-2022 om 17u39 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!