Problematiek loonmotor - SSGPI

Vlofin heeft op 30 juni 2022 haar bezorgdheid over de nieuwe loonmotor en het SSGPI - en de huidige werking ervan - mee geuit bij minister Annelies Verlinden. Lees hier de brief ivm loonmotor/werking SSGPI  die werd verstuurd naar de minister (en een kopie aan de premier en de vice-premiers).

De brief is ondertekend door de voorzitter van de VVSG  en haar Brusselse en Waalse zusterverenigingen (Brulocalis/UVCW) en ook onze collega’s uit Brussel en Wallonië. De brief is dus breed gedragen. De brief diende ook nog eerst vertaald te worden in het Frans vooraleer er een akkoord was.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 15-07-2022 om 17u21 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!