Aan de slag met het budget voor mondiaal beleid

De VVSG ontwikkelde een tool waarmee je het budget voor het mondiaal beleid kan ramen, monitoren en opvolgen. Naast de tool in Excel hebben ze ook een nota uitgewerkt om de Vlaamse besturen die inzetten op mondiaal beleid (en zo zijn er heel wat) te ondersteunen in hun ambities. Uiteraard ontvangen ze ook graag onze inzichten en feedback. Stuur jouw bevindingen door naar collega jan.decock@gavere.be en hij zorgt voor het bundelen van de input naar VVSG, die dit verder vorm zal geven.

Daarnaast zijn er nog verdere plannen: enkele mondiale ambtenaren gaven al aan bereid te zijn om info over hun budget voor mondiaal beleid te delen zodat nog enkele concrete voorbeelden kunnen worden toegevoegd aan de nota ter illustratie. De nota zal ook naar het Engels worden vertaald zodat deze ook kan afgetoetst en verspreid worden bij koepelorganisaties van lokale besturen in andere landen.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 29-08-2022 om 15u39 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!