Evaluatie van de leesbaarheid van de BBC-beleidsrapporten voor gemeenteraadsleden

Het eindrapport van TriFinance over de evaluatie van de leesbaarheid van de BBC-beleidsrapporten voor gemeenteraadsleden is beschikbaar en zal dienen als uitgangspunt om bijkomende input en verbetersuggesties te verzamelen. Dit alles zal worden besproken in focusgroepen met (adjunct) algemeen en financieel directeurs.

Als data voor de focusgroepen (er zullen er 3 worden georganiseerd) werden vrijdag 30 september, woensdag 5 oktober en donderdag 6 oktober 2022 naar voor geschoven, telkens in de voormiddag (van 9u30 tot 13u00, met tussenin een ruimere pauze). De vergaderingen zouden doorgaan op vrijdag 30 september in het VAC in Gent, op woensdag 5 oktober in het VAC in Leuven en op donderdag 6 oktober in het Herman Teirlinck-gebouw in Brussel. Collega's Koen Bergmans (FD Beringen) en Stefan Himpens (FD Harelbeke) trekken dit project.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 28-09-2022 om 20u52 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!