Overlijden Eric Verheyden

Met grote droefheid vernemen we het plotse overlijden van Eric Verheyden, gepensioneerd consultant bij Deloitte. Hij was voor velen een gids en lichtbaken bij de invoering van de Nieuwe gemeenteboekhouding en de drijvende kracht achter de autofinancieringsmarge zoals we ze vandaag in BBC kennen. Hij is gestorven aan een zware hersenbloeding op vrijdag 23 september 2022. Er wordt geen begrafenisplechtigheid gehouden. Enkel een herdenking in intieme familiekring.

Voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart. Vlofin wenst zijn echtgenote en familie heel veel kracht bij het verwerken van hun verdriet.

Rouwadres: Danjel Boeykens (Verheyden), Nieuwe Kouterstraat 14, 2680 Bornem.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 28-09-2022 om 20u31 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!