Partneropleiding in de kijker: Debiteurenbeheer voor lokale besturen

Recent staat de koopkracht van veel gezinnen onder grote druk ingevolge de ongeziene stijging van de levensduurte. Voor lokale besturen zal dit voelbaar zijn op twee manieren: het aantal mensen dat terugvalt op steun van het OCMW zal toenemen, maar ook het aantal mensen dat hun “factuur” niet tijdig zal kunnen betalen zal eveneens toenemen. Meer dan ooit zal een goed georganiseerd debiteurenbeheer noodzakelijk zijn om als lokaal bestuur efficiënt te kunnen blijven werken.

De workshops debiteurenbeheer van Vanden Broele reiken hier de nodige handvatten aan: ze werden ontwikkeld om de financieel directeur en haar of zijn team op praktische wijze te ondersteunen bij het uitwerken van het debiteurenbeheer.

De workshops zijn erop gericht om u – in beknopte sessies van een halve dag – volledig in te lichten over een specifiek onderdeel van het debiteurenbeheer. Bij de workshops krijgt u, naast de nodige tips & tricks, ook modellen en sjablonen. Om de interactie te bevorderen, is het aantal deelnemers per workshop beperkt tot 25.

Klik hier voor meer info over de geplande sessies in het voorjaar van 2023!

Of eerder op zoek naar andere opleidingen van Van den Broele voor de financieel directeur?

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 17-12-2022 om 17u37 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!