Vacature financieel directeur Stabroek

Het lokaal bestuur Stabroek is op zoek naar een:

Financieel Directeur
(Decretale graad – 35/35 – statutair – proeftijd van 12 maanden)

De uitgebreide infobrochure, de functiebeschrijving en het organogram kan je vinden als bijlagen in het vacaturebericht via motmansenpartners.be/vacatures .

Voor meer info en alle aanvragen kan je contact opnemen met Jeroen Smeulders, Director Public & Non-Profit bij Motmans & Partners, het selectiekantoor dat de coördinatie van de werving- en selectieprocedure voor haar rekening neemt: 03 434 09 90 of jeroen.smeulders@motmansenpartners.be.

Solliciteren

Bezorg volgende documenten tot en met donderdag 1 juni 2023 ten laatste om 09.00 uur, via motmansenpartners.be/vacatures  

  • motivatiebrief
  • CV
  • kopie van het vereiste masterdiploma of gelijkgesteld 
  • uittreksel van je geboorteakte
  • recent uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maanden op het moment van de indiening van je kandidatuur). Deze laatste documenten zijn eenvoudig digitaal aan te vragen via je gemeentelijke website of burgerprofiel.be.
  • Indien er zich kandidaten wensen te beroepen op de vrijstelling van het doorlopen van de selectieprocedure ingevolge toepassing van artikel 589 Decreet Lokaal Bestuur, moeten zij dit bij het indienen van de kandidatuur bekend maken.
 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 05-05-2023 om 16u27 onder Algemeen nieuws en Antwerpen

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!