Nieuwe methodiek ramingen onroerende voorheffing - cijfers in aantocht

De ramingsmethodiek van de Vlaamse Belastingsdienst voor de ontvangsten uit de opcentiemen onroerende voorheffing zal dit jaar iets anders zijn. De raming zal deze keer gebaseerd zijn op het belastbaar Kadastraal Inkomen en niet meer op de reeds gerealiseerde ontvangsten uit het verleden. Zo wordt er ook rekening gehouden met de bedragen die nog moeten ingekohierd (en dus ook ontvangen) worden. Er zal voor de eerste keer ook een meerjarenraming aan worden toegevoegd.

Vlabel zal de ramingen normaal in de eerste week van oktober via mail bezorgen.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 05-10-2023 om 17u41 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!