Cyber Response Team ABB - aanspreekpunt digitale bedreigingen

Het Cyber Response Team voor lokale besturen (Vo-CRT) is het aanspreekpunt voor lokale besturen wanneer je bestuur slachtoffer is van een hacking. Het Cyber Response Team (CRT) ondersteunt en adviseert lokale besturen ook preventief in het verhogen van de digitale weerbaarheid om mogelijke toekomstige bedreigingen te vermijden. Het Cyber Response Team (CRT) voor lokale besturen bundelt de expertise van het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB), Digitaal Vlaanderen, Audit Vlaanderen en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Meer informatie over het Cyber Response Team (CRT)  en hun dienstverlening lees je op de pagina van het Cyber Response Team voor lokale besturen op de website van Digitaal Vlaanderen.

Is er een acuut cyberveiligheidsincident bij uw lokaal bestuur? Contacteer dan het Cyber Response Team (CRT) zo snel als mogelijk via cyberresponse@vlaanderen.be.

Blijf ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op vlak van Informatieveiligheid en schrijf je in op de nieuwsbrief.  Bezorg deze info ook aan de ICT-dienst van je bestuur zodat zij de laatste ontwikkelingen kunnen volgen.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 17-11-2023 om 15u49 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!