Nieuwe voorschottenregeling voor een betere KMO-toegang bij overheidsopdrachten

Op 21 december werd het wetsontwerp “KMO-toegang in het kader van overheidsopdrachten” aangenomen in het parlement. Dit wetsontwerp beoogt een aantal maatregelen in te voeren om de KMO-toegang te faciliteren. De bekendmaking in het Belgisch Staatsblad volgde op 8 januari 2024. Zoals uit deze communicatie van de FOD Bosa blijkt traden een aantal van deze maatregelen reeds in werking op 1 januari 2024.

Vooral de nieuwe voorschottenregeling kan grote gevolgen hebben voor de lokale besturen. Zie je het bos door de bomen niet meer in de geformuleerde uitzonderingen op de uitzonderingen? Deze publicatie probeert je wat verder wegwijs te maken in de complexe regeling.

 

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 05-01-2024 om 15u06 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!