Check je Vlofin profielgegevens

We merken dat de profielgegevens van onze leden soms niet up-to-date zijn. Vaak wordt het e-mail adres en de status (actief lid / gepensioneerd) wel correct door het bestuur bijgehouden i.f.v. de facturatie van het jaarlijks lidgeld, maar zijn de overige opgeslagen gegevens zoals adres, telefoonnummer, e.d. niet altijd up to date of aangevuld.

Als je wil dat je collega's je goed kunnen bereiken (en omgekeerd), is het van belang dat je dit profiel hier nakijkt. Zo blijven we de correcte gegevens met elkaar delen en komen ook de interessante berichten en uitnodigingen bij je toe. Op die manier ben je bv. ook zeker dat de uitnodiging voor het volgende Vlofin congres per post in je brievenbus valt. In deze profielgegevens kan je ook aangeven welke mailings je online van Vlofin wil ontvangen.

Als je om een of andere reden toch uit de database wil geschrapt worden, stuur dan een berichtje naar communicatie@vlofin.be

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 14-02-2024 om 11u31 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!