Turbo 2.0 sessies juni 2024 - save the date!

De werkgroep vorming is verheugd U opnieuw twee nieuwe webinars in het Turbo 2.0 aanbod te kunnen aankondigen:

Webinar 1: “Overheidsopdrachten: nieuwe voorschottenregeling en publicatieplicht” door Bart Noppe (Stad Leuven) op 6 juni 2024 (13u - 15u)

De regelgeving rond de overheidsopdrachten blijft in volle ontwikkeling. Om de toegang tot overheidsopdrachten te bevorderen voor kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandige ondernemers werd een nieuwe voorschottenregeling uitgewerkt. Tijdens dit webinar licht Bart Noppe, adviseur overheidsopdrachten bij de stad Leuven, ons in over deze nieuwe regeling en daarnaast gaat hij ook dieper in op de publicatieplicht in het kader van overheidsopdrachten.

 

Webinar 2: ”Shift naar performance management in lokale besturen” door Rudi van Gurp (Stad Genk) op 20 juni 2024 (9u – 10u30)

Datagedreven beleidsvoorbereiding en -opvolging vindt steeds meer ingang bij de lokale besturen. In Genk vonden we een ‘best practice’ terug. Collega Rudi Van Gurp gaat ons toelichten hoe Genk de shift naar performance management heeft ingezet. Hij heeft hierbij aandacht voor de identificatie van financiële en niet-financiële KPI’s en gaat in op de cultuur en structuur die nodig is voor organisatiebreed gedragen databeheer. Kortom, een niet te missen gelegenheid om van mekaar te leren.

Reserveer daarom alvast beide datums in je agenda. Een MS Teams vergaderverzoek voor beide webinars volgt nog.

Ook in het najaar van 2024 zullen er nog twee Turbo 2.0. webinars georganiseerd worden maar daarover later meer.

Jammer genoeg is er ook minder goed nieuws te melden voor de collega's die voor hun boekhoudpakket op Cevi beroep doen. Ondanks verwoede pogingen van onze lesgevers lukt het niet om de RSZ-data en de gegevens vanuit Cevi helemaal te kunnen laten aansluiten. Bijgevolg volgt er helaas ook geen vervolg op het webinar rond de RSZ-aansluiting met het boekhoudpakket van CipalSchaubroeck.

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 08-04-2024 om 15u33 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!