Vacature financieel directeur Dendermonde

De stad Dendermonde is op zoek naar een financieel directeur en organiseert een aanwervingsexamen voor deze voltijdse contractuele functie van onbepaalde duur. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 1 jaar.

Solliciteer online tot en met 5 juni 2024 door je cv, ingevulde vragenlijst en een kopie van je diploma te bezorgen.

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annelies Van Doren, via vacatures@dendermonde.be of via 052 25 10 84. Voor meer inlichtingen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Mariet Monard via mariet.monard@dendermonde.be

 
Geplaatst door Stefan TACK in Nieuws op 16-05-2024 om 08u35 onder Algemeen nieuws

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!